Så var det dags igen..

Blogg.se har inte funkat som jag vill på ett väldigt bra tag så har äntligen tagit tag i saken och bytt portal. Förhoppningsvis blir jag lite bättre på att blogga nu också ;) Ni hittar mig här!

Badtjejen


Snart helg..

Den här lilla tjejen har hållt sin mamma i arbete sedan fem i morse. Att sova var inte alls på kartan men det var däremot gnälla. Måste säga att lilla T brukar skämma bort oss om nätterna och bara vakna för ett happy meal (skryt) och sedan somna om igen på stört. I natt fick pappan vagga i famnen lite men Tuvan vann i alla fall och fick sova mellan mamma och pappa.
NU sover hon dock som en stock och lär nog göra de ett tag till om hon får bestämma (vilket hon typ alltid får). Kanske ska hämnas med att dammsuga lite eller så ;)




Dagens trötta Tuva


Mitt i veckan..

Idag började vi dagen med en lååång frukost och sedan bar det av till stan för fika med bästa Tant Sanna. Vi passade även på att gå förbi droppen men tydligen får man inte lämna blod förens lilla T är nio månader. ¨
Efter en supermysig eftermiddag så fortsatte vi med att hälsa på pappa på jobbet. Lunch med pappan och Tant Sandra. Kvällen spenderades i tvättstugan, mindre underhållande men vad gör man inte för att ha ett par rena strumpor imorgon.
Suck, välkommen till småbarnslivet ;)





Dagens Tuva



Mitt i en gäsp..


Den stora Tuvan

Någon gav mig tipset att fotografera lilla T på samma ställe, en gång varje månad. Den 12 januari tog jag bilder på Tuva liggandes på hennes fårskin och tänkte göra desamma idag.
Det var minst sagt krångligt...
Förra gången sov hon och jag kunde böka lite med henne som jag ville men nu är madam stor och ville vara med och bestämma själv. Eftersom hon växt en centimeter i veckan sen hon kom så fick hon knappt plats heller så får nog fundera ut ett annat "fotoställe".
Men självklart ska ni få se bilderna ändå :)

Här är den som togs den 12 januari, sover så sött så.



Här kommer dagens, är mest chockad över vad morsan pysslar med.



Men kommer snabbt in i modellandet


Ny vecka, nya möjligheter

Så var ännu en kanonhelg slut. Redan i torsdags kväll kom farbror Daniel från Oslo. Han har inte träffat lilla T sedan nyår och hon har ju vuxit och blivit en sån redig tjej. Massa farbrormys har hon fått hela helgen och man verkligen ser hur stolt han är när han håller henne. I lördags fick jag även lite extra sovmorgon då Tuva och Daniel mös i vardagsrummet, Tack!
På lördagen hade vi besök av lilla familjen från Jonsered och hade det supertrevligt. Drömmar om Asien smides och grannen bjöd på livemusik, fantastiskt! Måste göras om snart igen.

Idag har jag och Tuva träffat fina Petra och fikat på stan. Tuva fick superfina kläder som de kommer bildbevis så fort de sitter på.
Imorgon blir de mys med supermammorna och superbebisarna, kommer bli trevligt som alltid!


Stora tjejen!



Den här stora tjejen väger nu 5350 gram och är 57 cm lång.
Snart har hon nog vuxit om mig och gått ut gymnasiet...


Prioriteringar

1. Amma
2. Gosa
3. Byta blöja
4. Laga vuxenmat
5. Socialisera sig
6. Städa

........

1040. Blogga! Förlåt.


RSS 2.0